Medicijnkosten – Apotheek Heteren – Heteren

Apotheek Heteren

Welkom bij apotheek Heteren en Servicepunt Driel

1. BIJ HOESTEN/LUCHTWEGKLACHTEN: GEEF DIT DOOR, WIJ BEZORGEN UW MEDICATIE 2. ALLEEN BETALINGEN VIA PIN 3. (HERHALINGS)RECEPTEN IN DE BRIENVENBUS. 4. HOUDT REKENING MET ELKAAR EN HOU GEPASTE AFSTAND TOT ANDERE CLIËNTEN EN APOTHEEKPERSONEEL, MINIMAAL 1 1/2 METER.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Apotheek Heteren biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik. Wij bieden u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg. Herhaalrecepten kunnen via de herhaalmodule, per mail via apotheekdehoeve@ezorg.nl of via telefonisch contact met 026-4722262.

Medicijnkosten

Aan medicijnkosten zijn kosten verbonden. Fabrikanten van medicijnen bieden deze aan op de markt. De Rijksoverheid, zorgverzekeraars en apotheken maken vervolgens afspraken over de prijs van deze medicijnen. Jaarlijks worden er afspraken gemaakt tussen apotheken en zorgverzekeraars. Deze afspraken kunnen per zorgverzekeraar verschillen. Apotheek Heteren heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor 2021. Hieronder staan de tarieven voor medicijnen op recept. Wanneer wij  het direct bij uw zorgverzekeraar declareren kan dit tarief afwijken van de onderstaande tarieven. Wij kunnen altijd meekijken met de rekening van uw zorgverzekeraar.

 

Eigen risico

In 2021 is het eigen risico 385 euro. Zorgkosten tot dit bedrag worden nog niet vergoed door uw zorgverzekeraar en hiervoor betaalt u een eigen bijdrage. Medicijnen die preferent zijn aangewezen hoeft u vaak niet te betalen via dit eigen risico.

Voor meer informatie kunt u kijken op:

https://www.apotheek.nl/zorg-van-de-apotheker/de-prijs-en-vergoeding-van-uw-medicijn

 

Tarieven 2021 (incl BTW)

Standaard uitgifte: 8,18

Week uitgifte: 4,25

Uitgifte en begeleiding nieuw medicijn: 15,18

Naast het uitgiftetarief zijn er medicijnenkosten. De kosten van medicijnen zijn te vinden op www.medicijnkosten.nl